Raamfolie laten plaatsen door defoliespecialist.be

Raamfolie laten plaatsen

Waarom raamfolie laten plaatsen?

Raamfolie laten plaatsen. Waarom? Glas wordt meer en meer gebruikt in de hedendaagse bouwstijl, het zorgt voor licht, een gevoel van ruimte en maakt het werken en wonen aangenaam.
Toch is en blijft glas de zwakke schakel in gebouwen. Warmteoverlast, energieverlies, gebrek aan veiligheid of privacy zorgen vaak voor ongemakken. Deze nadelen nemen we bij de Foliespecialist graag voor u weg. Onze folies zijn zowel toepasbaar in privé-woningen, vakantiewoningen, appartementen, kantoren, winkels, etalages, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra,… De keuze van een folie is afhankelijk van de aard van het project, de wensen van u als klant en het type glas waarop de folie dient geplaatst te worden.

 

Soorten raamfolies

Bij de foliespecialist heeft u een grote keuze aan raamfolies. Zo hebben wij zonwerende folie, veiligheidsfolie, zandstraalfolie, etalagefolie en energiebesparendefolie.

Zonwerende raamfolie

Op zonovergoten dagen laat glas veel warmte door en zo kunnen ruimtes met veel en grote ramen zeer warm worden. Zonwerende folie kan hier een oplossing voor zijn. Deze reduceren het hinderlijke zonlicht en houden de warmte buiten waardoor in de meeste gevallen een airco overbodig wordt.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie veranderen gewoon glas in veiligheidsglas. Wanneer uw ramen glasbreuk hebben, dan gaan de veiligheidsfolies ervoor zorgen dat de scherven samenblijven en voorkomen zo kwetsuren en beschadigingen.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolies zijn de ideale oplossingen wanneer u een grote inkijk hebt in uw huis, bureau, appartement of een andere plaats. Deze matte folie is ideaal voor het verminderen van inkijk op een decoratieve manier en laten toch voldoende licht binnen. U kan kiezen uit één van onze ontwerpen of zelf een creatie voorstellen.

Isolerende raamfolie

Indien u de thermische isolatiewaarde van uw bestaande beglazing, hetzij enkel glas of verouderde dubbele beglazing, aanzienlijk wenst te verbeteren, dan is een isolerende of energiebesparende folie hiervoor de oplossing. Met isolerende folie kunt u wel tot 75% warmte buitenhouden!

Voordelen van raamfolies

  • U kan heel wat besparen op uw energiefactuur
  • Raamfolie beschermt tegen verkleuring van uw interieur
  • Heeft u een grote inkijk? Een raamfolie kan dit probleem oplossen
  • Veiligheidsfolies bieden bescherming glasbreuk

 

Raamfolie laten plaatsen offerte

Indien u interesse hebt om een raamfolie te laten plaatsen, dan kan u uiteraard terecht bij defoliespecialist.be. Defoliespecialist heeft al jarenlange ervaring in het plaatsen van raamfolies, zo kunnen wij u helpen met elk project. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij één van onze vertegenwoordigers. Binnen 24 uur mag een reactie ontvangen!

raamfolie laten plaatsen

etalagefolie laten plaatsen

Zonwerende folie laten plaatsen

Zandstraalfolie laten plaatsen