page-header

Veiligheidsfolie

Waarom veiligheidsfolie laten plaatsen?

Veiligheidsfolie bieden bescherming bij glasbreuk, zowel voor personen als voor goederen: ze veranderen gewoon glas in veiligheidsglas. De stugge, maar volledig transparante folies houden bij glasbreuk de scherven samen, en voorkomen zo kwetsuren en /of beschadigingen.

Een ideale oplossing voor het garanderen van de voedselveiligheid (2B2 of 1B1 conform EN 12600).

Glaspartijen zijn vaak de meest attractieve plaatsen om zich een toegang tot uw woning, winkel, horecazaak of bedrijf te forceren. De eigenschappen van veiligheidsfolie zorgen er ook voor dat deze inbraakvertragend werken, net omdat het ongenode gasten meer tijd en moeite vraagt om zich een doorgang te creëren. Een UV-filter van 95% zorgt tevens, door de afname van verkleuringen, voor een bijkomende bescherming van het interieur.

Veiligheidsfolie heeft een zeer lange levensduur: U kan wel tot 20 jaar genieten van deze folie! Bovendien is deze folie ook veel goedkoper dan speciaal veiligheidsglas, dat hetzelfde resultaat geeft.

Toepassingen:

  • Ideaal voor dakramen, ramen, deuren, veranda’s, enz.
  • Deze folie wordt het meest toegepast in Bedrijven en kantoren, Restaurants en hotels, Voeding- en kledingzaken en in sportcentra’s en musea , maar ook in privé woningen, appartementen en ziekenhuizen vind je meer en meer veiligheidsfolie terug.

Ook bij defoliespecialist.be kan u terecht voor het laten plaatsen van veiligheidsfolie. Vraag een offerte aan en u mag binnen 48 uur een reactie ontvangen. Wij kunnen u helpen met elk project!

veiligheidsfolie laten plaatsen

veiligheidsfolie

Voordelen van veiligheidsfolie