page-header

Zonwerende folie

Wat is een zonwerende folie?

De meest bekende folies zijn de zon- en warmtewerende folies.
Deze reduceren het hinderlijke zonlicht en houden de warmte buiten waardoor in de meeste gevallen een airco overbodig wordt. Op zonovergoten dagen laat glas veel warmte door en heeft u vaak last van storende schittering van  de zon op beeldschermen of in uw ogen. Gedaan met vermoeide ogen en verminderde concentratie. De zonwerende folies van De Foliespecialist houden de kwalijke zon-effecten buiten (schittering,warmte, enz.).
Onze zonwerende folies kunnen tot 85% van de warmte buiten houden, afhankelijk van het type zonwerende folie. Daardoor vermijdt u het serre-effect en is er minder nood aan een koelsysteem met een aanzienlijke energiebesparing tot gevolg.
Onze zonwerende folies hebben ook een filter die meer dan 99% van de schadelijke UV-stralen tegenhoudt. Het resultaat hiervan is een sterke vertraging van de verkleuring van meubelen, stoffen, schilderijen of tentoongestelde materialen.

Toepassingen:

• ideaal voor alle gladde beglazing zoals dakramen, ramen, deuren, veranda’s, lichtstraten (verandazonwering)
• zowel voor privé woningen, appartementen, vakantieverblijven, Bedrijven en kantoren, Restaurants en hotels, Voeding- en kledingzaken, Ziekenhuizen en seniorenhomes, Sportcentra en musea

UITSTEKENDE RESULTATEN OP DAKRAMEN (VELUX RAMEN)

Ook bij defoliespecialist.be kan u terecht voor zonwerende folie. Vraag een offerte aan en u mag binnen 48 uur een reactie ontvangen. Wij kunnen u helpen met elk project!

zonwerende folie laten plaatsen

zonwerende folie

warmtewerende folie

Waarom zonwerende folie laten plaatsen?